Friday, 7 October 2011

Saya budak malas!

Assalamualaikum korang!!
     Hehehe terkujut x?hahaha mcam biskut kan,dah lama aku tak mengupdata belog ni..sebab MALAS!!HAH! tengok tu awal-awal je teruja buat belog,macam hangat -hangat taik ayam kan~
bla..bla.bla.. bebel tak tentu pasal.
     Bukan apa aku busy sebenarnya dengan report latihan industri aku tuh! lama dah tertangguh time lecturer nak datang baru kelam kabut aku buatnya..macam lipas kudung aku menulis ,dah la aku ni malas menaip lagikan menulis!!aarrgggghh! seribu kali punya menyesal sebab melengahkan report aku tu! letcturer dah datang rabu lepas (5 /10/11) .komen beliau terhadap reportku yang melalut tu.....jeng..jeng..
    
    Nasib aku baek!nak tau kenapa ??Sebab letcturer yang datang tu baek ler..kalau tak hampeh aku kena basuh dengan die silap-silap kena marah  ~ tapi tu lah aku cakap nasib baek yang datang tu berhati mulia,cceetttth! puji lebih dah ni,tapi memang baek lah,hehehe,just die bagitau suruh tulis report tu panjang sikit and lebih detail lagi,hohoho ppsssttt....aku buat pendek-pendek bebeno tau tak!hahhahaha ,then die bagi borang suruh bos isi tentang aku ler,baek ke tak kan,bos isi baik je semua,kah..kah..kah..kalau tak kena abah!tanak kawan,,huk,huk...sebab bos saya adalah my abah !kenapa??ngelatkan prekticel dengan abah sendiri erk,tapi cuba pikir balik........

     Dah pikir??hah yelah abah keluarkan duit semua suruh aku belajar untuk apa?untuk aku belajar tentang bisnes and aku pun memang minat berbisnes,lagi-lagi abah ada company opkos la aku kena belajar untuk uruskan,yelah aku ni kan anak sulong pemegang title "KAK LONG"hahahahha bangga tau dianugerahkan title tu .

    Sudahlah menaip tu cik sara,hehehe hati aku dah mula menyebok cakap tu,aduhai malasla nak taip panjang-panjangggggggggg...Sampai sini je okeyh =) 
                                                                                                                        

6 comments:

  1. jangan malas2 hehe =D
    ben ashaari kenal kan kamoo-...
    jadi sye singgah support~ =_=

    ReplyDelete
  2. salam kenal.. wah, praktikal kat kompeni ayah sendiri ek? saya dulu praktikal kat kwsp je. hehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. aiii singgah sini dr blog BA =)

    ReplyDelete
  5. sea levender:dah x mlas dah,eheheh
    mis nadya:hehhe tu la lpas ni slalu update=)
    naz:hehe a,ah prktcel gn abah sara,huhuhu ngelatkan
    mizfanto:eyee sara terjah kamoo yer=)wink2

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...